Όροι και Προϋποθέσεις

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.epi-hartou.gr που ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» με διεύθυνση Eρεσσού 10 και Ιπποκράτους 83, Αθήνα , ΤΚ.106 80, τηλ.: 210 3622151, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@epi-hartou.gr (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»)

Όροι χρήσης

Η πρόσβαση και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά.

Με την πρόσβαση και ανάγνωση αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς, τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, δεν είναι δυνατή η πρόσβασή σας στον ιστότοπο.

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο των όρων και των προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή.

Οι τροποποιήσεις αυτές τίθενται σε ισχύ άμεσα με την εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα χωρίς να επιβάλλεται η προσωπική ενημέρωση των χρηστών παρά μόνο μέσα από την σελίδα αυτή. Παρακαλείστε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Πληροφορίες προϊόντων

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων κ.λπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Περιορισμός ευθύνης

Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας www.epi-hartou.gr γίνεται με δική σας ευθύνη. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε βλάβες υποστείτε με την χρήση των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνετε με δική σας πρωτοβουλία, που μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα ιστοσελίδα σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του και ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ προτού προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με τον ιστότοπο να διαβάσετε αναλυτικά την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και τη χρήση “Cookies”.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις χρήσης

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάστε την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχετε για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο). Σε περίπτωση που κάποιο από τα ανωτέρω στοιχεία δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.

Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι στα χειροποίητα προϊόντα, καθώς είναι μοναδικά, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία προτού διεκπεραιωθεί, χωρίς κόστος. Για αλλαγές και επιστροφές προϊόντων οι όροι αναγράφονται αναλυτικά εδώ.

Πληρωμές – Αποστολές

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και αποστολής

Εγγύηση και επιστροφές

Θα βρείτε αναλυτικά τους όρους επιστροφής προϊόντων

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιχείρησή μας θα παραμείνει κλειστή για διακοπές από τις 5 έως τις 25 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!